לןגן

עוגת שמרים

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 06/06/2015 | 18:23
עוגת שמרים

תקציר המתכון: עוגת שמרים נימוחה. גם אחרי הקפאה..☕

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

אופן הכנה

  1. בקערת המקסר ללוש קמח ,שמרים וסוכר .להוסיף את שאר המצרכים בהדרגה. להתפיח כשעה ולאחר מכן עוד התפחה ל20 דק . לחלק לכדורים כ4 ולרדד . למרוח נוטלה/השחר קקאו שוקולית ומעט סוכר מעל. לגלגל לרולדה .לחתוך לחצי לאורך ולגלגל לצמה. לתת התפחה קצרה של כ 10 דק כשהן בתבנית משומנת .למרוח ביצה ומעט שומשום. לאפות בחום 180 מע כ40 דק . לאחר האפיה למרוח זיגוג של סוכר. להרתיח כוס סוכר וכוס וחצי מים ומעט לימון...ולהבריש על העוגות ..תהנו בתאבון