לןגן

פרגיות עם סילאן

מאת: שלומית , פורסם: 23/07/2018 | 12:28
פרגיות עם סילאן

תקציר המתכון: טעים, מתוק וחגיגי

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. לערבב היטב בקערה את כל המצרכים מלבד הפרגיות.

  2. 2. לחתוך כל פרגית לשניים ולהניח בתוך המשרה בקערה.

  3. 3. לשים במקרר למשך מספר שעות (עדיף למשך לילה שלם).

  4. 4. לטגן את הפרגיות על מחבת פסים משני הצדדים (אין צורך בשמן).

  5. 5. להניח את הפרגיות המטוגנות עם המשרה בתבנית אפייה ולכסות בנייר אפייה ומעליו נייר כסף.

  6. 6. לחמם מראש את התנור לחום של 200 מעלות ולאפות במשך כ- 30 דקות.

  7. 7. להסיר את ניירות האפייה והכסף ולאפות כ- 15 דקות נוספות.