לןגן

עוגת פסיפלורה נדירה

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 23/07/2018 | 09:58
עוגת פסיפלורה נדירה

תקציר המתכון: עוגת פסיפלורה מהראש יצאה נדירההה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עוגת פסיפלורה מעלפתתתת

  2. מתכון בלעדי/ סיון מלול😘

  3. לערב במיקסר 3 ביצים L, כוס סוכר, חצי כוס לימון סחוט, 1 אבקת אפייה ,1 כוס קמח חצי כוס שמן, כף גרידת לימון...

  4. לתערובת אחידה 😘סיון מלול😘

  5. לאפות על 180 מעלות טורבו 15 דק' תבנית גודל 26

  6. שהבצק מתקרר במיקסר נקציף 500 מל

  7. שמנת מתוקה עם כוס סוכר לקצפת

  8. ❤סיון מלול❤ מעט יציבה נוסיף 1 חב'פודינג וניל תוך הקצפה, 250 גר' גבינה לבנה ו- 250 גר' גבינת מסקרפונה. נערבב 14 גר' ג'לטין עם רבע כוס מים קרים ונכניס למיקרו נחמם בפולסים כמה שניות עד שנהיה ג'לי נוזלי...נוסיף גם את הג'לטין לתערובת הגבינות לאיחוד

  9. ❤סיון מלול❤

  10. נשטח את הגבינות על התחתית ומלמעלה נוסיף איזה מחית שרוצים אני בחרתי הפעם בפסיפלורה