לןגן

חומוס ביתי

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 22/07/2018 | 22:49
חומוס ביתי

תקציר המתכון: חומוס עם פטריות ובצל מטוגנים

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אפשר להשרות חומוס לפני/להרתיח חומוס עם אבקת אפייה שעה, לסנן ולקלף.

  2. במעבד מזון לטחון 3 כוסות חומוס עם חצי כוס טחינה (להוסיף במקרה הצורך), לתבל בשום, מיץ מלימון, מלח, פלפל שחור, כמון ושמן זית.

  3. להוסיף טחינה לקבלת מרקם רצוי. להגיש עם פטריות ובצל מטוגן.