לןגן

בולו טוניסאי

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 22/07/2018 | 08:44
בולו טוניסאי

תקציר המתכון: מתאים לצאת הצום וכל ימות השנה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מכניסים למיקסר את הביצים,סוכר,שמן

  2. אבקת אפייה ומיץ תפוזים,מערבבים עד לאיחוד

  3. 2) מכניסים את הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ודביק מעט

  4. 3)מחלקים את הבצק ל 4 חלקים שווים או יותר תחלטו מה הגודל ועם הידיים פותחים את הבצק ומכניסים בשורה במרכז קוביות שוקולד וסוגרים

  5. ומפזרים שומשום

  6. ועושים חתך לכל האורך למניעת פיצוצים של המאפה

  7. 5) אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ25 דק ⏲