לןגן

לחמניות קשות מבחוץ שרה יוסף

מאת: אפרת בקשי, פורסם: 20/07/2018 | 22:56

תקציר המתכון: ללא ביצים ללא מיקסר פשוטות וטעימות קשות מבחוץ ורכות בפנים

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה: מים שמרים סוכר להמתין עשר דקות

  2. להוסיף קמח ושאר המצרכים ולערבב לקבלת בצק נעים לכסות ולהתפיח בערך שעה

  3. ללוש ושוב התפתחה

  4. לחלק לכדורים ולתת מנוחה של 10 דקות לעשות צורה

  5. ליצור עם סכין 2 פסים באמצע הלחמניה

  6. להניח בתבנית עם נייר אפיה לתת לנוח

  7. לחמם תנור 200 מעלות ולאפות בערך חצי שעה

  8. לקחת כוס עם מים מעט מלח ומעט סוכר ולהבריש את הלחמניות ולאפות עוד כמה דקות

  9. לחמניה טעימה קשה מבחוץ ורכה בפנים