לחמניות קשות מבחוץ שרה יוסף
מאת: אפרת בקשי, פורסם: 20/07/2018 | 22:56
תקציר המתכון:
ללא ביצים ללא מיקסר
פשוטות וטעימות קשות מבחוץ ורכות בפנים
קטגוריה: לחמים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לחמניות קשות מבחוץ
-
שרה יוסף
-
1 קג קמח
-
כף שמרים
-
2 כפות סוכר
-
1 כף מלח
-
רבע כוס שמן
-
3 כוסות מים כוס חד פעמי שתיה קרה להוסיף בהדרגה
-
צריך להיות בצק נעים לא רך
-
אופן ההכנה
-
לשים בקערה מים שמרים סוכר להמתין עשר דקות
-
להוסיף קמח ושאר המצרכים ולערבב לקבלת בצק נעים לכסות ולהתפיח בערך שעה ללוש ושוב התפתחה
-
לחלק לכדורים ולתת מנוחה של 10 דקות לעשות צורה
-
לעשות עם סכין 2 פסים באמצע הלחמניה להניח בתבנית עם נייר אפיה לתת לנוח לחמם תנור 200 מעלות ולאפות בערך חצי שעה
-
לקחת כוס עם מים מעט מלח ומעט סוכר ולהבריש את הלחמניות ולאפות עוד כמה דקות
-
לחמניה טעימה קשה מבחוץ ורכה בפניםלחמניות קשות מבחוץ
-
שרה יוסף
-
1 קג קמח
-
כף שמרים
-
2 כפות סוכר
-
1 כף מלח
-
רבע כוס שמן
-
3 כוסות מים כוס חד פעמי שתיה קרה להוסיף בהדרגה
-
צריך להיות בצק נעים לא רך
-
אופן ההכנה
-
לשים בקערה מים שמרים סוכר להמתין עשר דקות
-
להוסיף קמח ושאר המצרכים ולערבב לקבלת בצק נעים לכסות ולהתפיח בערך שעה ללוש ושוב התפתחה
-
לחלק לכדורים ולתת מנוחה של 10 דקות לעשות צורה
-
לעשות עם סכין 2 פסים באמצע הלחמניה להניח בתבנית עם נייר אפיה לתת לנוח לחמם תנור 200 מעלות ולאפות בערך חצי שעה
-
לקחת כוס עם מים מעט מלח ומעט סוכר ולהבריש את הלחמניות ולאפות עוד כמה דקות
-
לחמניה טעימה קשה מבחוץ ורכה בפניםלחמניות קשות מבחוץ
-
שרה יוסף
-
1 קג קמח
-
כף שמרים
-
2 כפות סוכר
-
1 כף מלח
-
רבע כוס שמן
-
3 כוסות מים כוס חד פעמי שתיה קרה להוסיף בהדרגה
-
צריך להיות בצק נעים לא רך
אופן הכנה
-
בקערה: מים שמרים סוכר להמתין עשר דקות
-
להוסיף קמח ושאר המצרכים ולערבב לקבלת בצק נעים לכסות ולהתפיח בערך שעה
-
ללוש ושוב התפתחה
-
לחלק לכדורים ולתת מנוחה של 10 דקות לעשות צורה
-
ליצור עם סכין 2 פסים באמצע הלחמניה
-
להניח בתבנית עם נייר אפיה לתת לנוח
-
לחמם תנור 200 מעלות ולאפות בערך חצי שעה
-
לקחת כוס עם מים מעט מלח ומעט סוכר ולהבריש את הלחמניות ולאפות עוד כמה דקות
-
לחמניה טעימה קשה מבחוץ ורכה בפנים