לןגן

רולדות שמרים שקשה להפסיק לאכול

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 06/06/2015 | 08:45
רולדות שמרים שקשה להפסיק לאכול

תקציר המתכון: שמרים בצק נוח וקל לעבודה הכי חשוב טעים בטירוף.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למילוי

אופן הכנה

  1. את מצרכי הבצק לשים בקערת מיקסר לערבל לכדור חלק ולהתפיח שעה.

  2. אחרי שעה לחלק הבצק ל3 כדורים לפתוח כל כדור על גבי שיש מקומח ומערוך מקומח ולמרוח מהמילוי .

  3. את המילוי יש לערבב בקערית עד לאחדות תתטעמו אם טיפה מר תוסיפו עוד סוכר כל פעם כף עד שתגיעו לטעם שאתם אוהבים.

  4. לשים את הרולדות בתבנית על גבי נייר אפייה משומן למרוח בביצה ושומשום ולתת התפחה של עוד חצי שעה אחכ להכניס לתנור שחומם מראש 150 מעלות למשך 25 עד 30 דקות.

  5. בהצלחה (: