קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 45 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
1.חותכים חצי כרובית לפרחים, חותכים את גבעול הברוקולי ללא הפרחים, חותכים את התפוח אדמה לקוביות 2.מכסים הכל במים ומבשלים עד להתרככות כל הירקות 3.מרתיחים מים בקומקום, שמים את התבלינים בכוס שופכים מעל מים רותחים ומערבבים היטב, מניחים את הכוס בצד 4.שופכים טיפה של שמן לסיר כדי שהירקות לא ידבקו, שופכים לתוך הסיר את הכוס עם המים והתבלינים ומערבבים 5.מוסיפים את השום הפרוס ונותנים להכל ביחד להתבשל עוד 7-10 ד׳ק, בודקים טעמים עם חסר תבלינים מתבלים עוד, מערבבים היטב, ומגישים, בהצלחה ובתיאבון