לןגן

אפונה וביצים

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 19/07/2018 | 09:24
אפונה וביצים

תקציר המתכון: סוג של שקשוקה מרוקאית

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אפונה וביצים

  2. לישטוף 3 כוסות אפונה קפואה להוסיף 2 כוסות מים ולבשל שרותח לתבל 1 כפית מלח,1 כף כרכום,1 כף מרק עוף קורט סוכר,1/4 כפית פלפל שחור גרוס 3 כפות שמן לתת בישול כ25 דקות להוסיף 4 ביצי עין ולכסות ולהנמיך להבה לעוד 7 דקות בהצלחה אורה...אם רוצים חריף אפשר להוסיף פלפל סודני...