לןגן

תפו'א ברוטב שמנת

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 18/07/2018 | 23:45
תפו'א ברוטב שמנת

תקציר המתכון: תפוחי אדמה צלויים בטעם של מדורה לצד רוטב שמנת פסטו

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לרוטב שמנת פסטו

אופן הכנה

  1. לשלוק 10 תפו'א קטנים עם הקליפה עד כמעט ריכוך, לשים על נייר אפייה בתנור שחומם מראש למקסימום מעלות, לאפות עד שמקבל צבע שחור בקליפה. לזלוף מעל שמן זית ומלח ים אטלנטי ולהגיש עם רוטב שמנת פסטו.

  2. לרוטב:

  3. חצי שמנת מתוקה להרתיח עם מעט חלב, 2 כפיות ממרח פסטו, פלפל לבן, מלח ורבע כפית מרק עוף פרווה.

  4. להביא לרתיחה ולהוריד מן האש