לןגן

מוקפץ סלומון

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 18/07/2018 | 23:37
מוקפץ סלומון

תקציר המתכון: מוקפץ מהמם עם קוביות סלומון

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקפיץ בווק עם מעט שמן רצועות גמבה אדומה וירוקה (אפשר איזה צבעים שאוהבים), להוסיף בצל אחד גדול חתוך לרצועות.

  2. להוסיף 2 גזרים מגורדים, להקפיץ כמה דקות ולהניח בצד, באותו הווק להקפיץ רבע כרוב לבן חתוך, חבילת נבטים ו 3 פטריות טריות,

  3. להקפיץ כמה דקות ולהוסיף את שאר הירקות שהקפצנו וחבילת נודלס שבושלה לפני לפי הוראות. לתבל ברוטב טריאקי, רוטב סוייה מעט ורוטב צ'ילי מתוק, כפית שום כתוש, להקפיץ היטב ולהוסיף מעל את הסלומון המוכן ולעטר בשקדים.

  4. במחבת נפרדת לצרוב עם שמן זית את קוביות הסלומון מכל הצדדים ולהוסיף מעט טריאקי.