תקציר המתכון: המאפינס טעימים מאוד וממכרים. את המתכון קיבלתי מחברתי היקרה-דליה
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
לערבב את כל מצרכי הבצק. נוצר בצק רך וקצת דביק. אפשר להוסיף מעט קמח כדי שיהיה נעים להכין את כדורי הבצק.
לחלק את הבצק ל-27 כדורים ולשים אותם ע"ג נייר פרגמנט
למלא 27 תבניות מאפינס מסיליקון בכדורי הבצק, בתוך כל תבנית ליצור מעיין קערית בצק
לערבב את כל מצרכי המילוי - בקערה בה הכנו את הבצק
למלא עם כף בכל תבנית מאפינס עם בצק, מתערובת הגבינות
לאפות כחצי שעה בחום 175-180 מעלות, עד שהמאפינס הופכים לצבע חום בהיר.