תקציר המתכון: הלוואי ויכולתי להעביר את הריח וואווו
קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
להכנת הבצל :
נניח במחבת את הבצלים החתוכים עם השמן ,נטגן כל הזמן לערבב שלא ישרף,לאחר הזהבה קלה נוסיף את הסילאן,פפריקה,מלח ופלפל שחור גרוס,נערבב לעוד מספר דקות ונצנן !
במיקסר או לישה ידנית נכניס את הקמח סוכר ושמרים נערבל דקה,נוסיף את המלח והמים נערבל עוד דקה ואז את השמן,נערבל 8 דקות עד שהבצק מתנתק מהדפנות ,בצק רך ונעים
נניח בקערה לתפיחה נשמן מלמעלה ..נתפיח חצי שעה,נלוש ושוב תפיחה חצי שעה .
נחלק את הבצק ל 2 כדורים
ניתן ליצור כדורים קטנים ולרדד למנות אישיות מי שרוצה .
נניח משטח אפייה נשמן קלות ונרדד לצורת עיגול,נחורר עם מזלג את כל הבצק כדי למנוע תפיחה נוספת ונמרח את מלית הבצל
נאפה בחום 200 מעלות עד להזהבה .
משארית הבצק ניתן להכין פיצות שונות נוספות