לןגן

פיצה עם בצלים מקורמלים

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 18/07/2018 | 03:25
פיצה עם בצלים מקורמלים

תקציר המתכון: הלוואי ויכולתי להעביר את הריח וואווו

קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת הבצל :

  2. נניח במחבת את הבצלים החתוכים עם השמן ,נטגן כל הזמן לערבב שלא ישרף,לאחר הזהבה קלה נוסיף את הסילאן,פפריקה,מלח ופלפל שחור גרוס,נערבב לעוד מספר דקות ונצנן !

  3. במיקסר או לישה ידנית נכניס את הקמח סוכר ושמרים נערבל דקה,נוסיף את המלח והמים נערבל עוד דקה ואז את השמן,נערבל 8 דקות עד שהבצק מתנתק מהדפנות ,בצק רך ונעים

  4. נניח בקערה לתפיחה נשמן מלמעלה ..נתפיח חצי שעה,נלוש ושוב תפיחה חצי שעה .

  5. נחלק את הבצק ל 2 כדורים

  6. ניתן ליצור כדורים קטנים ולרדד למנות אישיות מי שרוצה .

  7. נניח משטח אפייה נשמן קלות ונרדד לצורת עיגול,נחורר עם מזלג את כל הבצק כדי למנוע תפיחה נוספת ונמרח את מלית הבצל

  8. נאפה בחום 200 מעלות עד להזהבה .

  9. משארית הבצק ניתן להכין פיצות שונות נוספות