לןגן

קציצות דגים

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 17/07/2018 | 21:45
קציצות דגים

תקציר המתכון: קציצות דגים מעלפות עם פלפלים צבעוניים, שום, גזר,עגבניות וחומוס

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לתערובת הקציצות(מספיק לשני סירים) לטחון קילו דג נסיכה ו 100 גרם דג טונה לבנה, לקצוץ צרור כוסברה, ראש שום קצוץ, לתבל במלח, כף מרק עוף, כף כמון, כורכום, כפית פפריקה, כפית פפריקה מעושנת, פלפל שחור חופן פירורי לחם ומים לפי צורך (בערך חצי כוס). לערבב טוב, להניח לנוח 10 דקות ולהכין קציצות.

  2. לרוטב: לטגן רצועות גמבה, פרוסות גזר, פלפל חריף, מעט חומוס, 3 עגבניות קלופות חתוכות, כפית פפריקה מעושנת, פלפל שחור, מעט מלח, מעט כורכום, מים, כשרותח להוסיף כף מרק עוף ו2 כפות פפריקה חריפה/מתוקה מעורבבים עם כוס ח'פ שמן(שתי כפות פפריקה תופסות חצי כוס ח'פ של שמן אז אל דאגה חח). להניח את הקציצות ולהוסיף 10 שיני שום ,לבשל חצי שעה בערך וכשמוכן לפזר מעל כוסברה קצוצה.