קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
1 ראשית נשטוף את תפוחי האדמה בשלמותם עם הקליפה ..
2 נניח בסיר רחב עם מים ונבשל עד לריכוך מלא..
3 לאחר שהתרככו נוציא למסננת,.
4 נקרר ונשתדל שיהיו ללא נוזלים..
5 בקערה נערבב את השמן זית ואת שאר המרכיבים ..
6 נדפוק מעט את תפוחי האדמה על מנת ליצור בהם בקעים ..
7 נבריש בתערובת השמן המתובל את תפוחי האדמה בנדיבות ..
8 נכניס לתנור על 220 מעלות עד לקבלת הזהבה יפה וצריבה ..
9 ניתן לפזר פרמזן או מוצרלה .
10 מגורדת ..