לןגן

תפוחי אדמה קראסט

מאת: Nitsan Matalon-Haser, פורסם: 17/07/2018 | 01:15

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה

  2. 1 ראשית נשטוף את תפוחי האדמה בשלמותם עם הקליפה ..

  3. 2 נניח בסיר רחב עם מים ונבשל עד לריכוך מלא..

  4. 3 לאחר שהתרככו נוציא למסננת,.

  5. 4 נקרר ונשתדל שיהיו ללא נוזלים..

  6. 5 בקערה נערבב את השמן זית ואת שאר המרכיבים ..

  7. 6 נדפוק מעט את תפוחי האדמה על מנת ליצור בהם בקעים ..

  8. 7 נבריש בתערובת השמן המתובל את תפוחי האדמה בנדיבות ..

  9. 8 נכניס לתנור על 220 מעלות עד לקבלת הזהבה יפה וצריבה ..

  10. 9 ניתן לפזר פרמזן או מוצרלה .

  11. 10 מגורדת ..