לןגן

פסטה ברוטב שמנת פטריות

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 16/07/2018 | 23:17
פסטה ברוטב שמנת פטריות

תקציר המתכון: פסטה פפארדלה ברוטב שמנת פטריות הכי בסיסי וטעים

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן במעט שמן זית וקוביית חמאה בצל סגול קצוץ,

  2. להוסיף פטריות טריות חתוכות, להוסיף שוב קוביית חמאה ולתבל במעט מלח, מעט אגוז מוסקט, קמצוץ מרק עוף פרווה, שמנת מתוקה אחת ורבע כוס חלב. להרתיח.

  3. לבשל פסטה לפי הוראות יצרן ולסנן

  4. לערבב עם הרוטב ולהוסיף חופן גבינה צהובה מגורדת וחופן גבינת פרמז'ן מגורדת.