לןגן

פסטה פפארדלה עם ירקות

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 16/07/2018 | 23:12
פסטה פפארדלה עם ירקות

תקציר המתכון: פסטה מוקפצת עם מגוון ירקות

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקפיץ במחבת ווק/טפלון רצועות בצל וחצי כרוב חתוך, להניח בצד.

  2. להקפיץ 2 גזרים ו2 גמבה חתוכים לרצועות דקות, 2 שיני שום (מגורד).

  3. להוסיף את הכרוב והבצל, 3-4 פטריות טריות חתוכות גס וחבילת נבטים.

  4. להוסיף את הפסטה/נודלס המסוננים (להכין לפי הוראות על גבי האריזה).

  5. לתבל בפלפל שחור, מעט מרק עוף, כפית פפריקה מעושנת, רוטב סויה רגיל ומתוק, מעט טריאקי, ורוטב צ'ילי מתוק. לערבב היטב 3-4 דקות ולהגיש. *את הרטבים אני שופכת ישר מהבקבוק לפי העין...תלוי בכמות