לןגן

פסטה ביסלי ברוטב עגבניות

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 16/07/2018 | 23:06
פסטה ביסלי ברוטב עגבניות

תקציר המתכון: פסטה הכי פשוטה והכי טעימה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לרוטב הפסטה: לטגן בצל ולהוסיף כף פפריקה ו 3 רסק קטן. לטגן מעט עם השמן ולהוסיף 1-2 עגבניות מקולפות ( קוביות).

  2. לתבל במלח, פלפל שחור, אורגנו, מעט סוכר, שום כתוש וכף מרק עוף,

  3. להוסיף מים לפי הצורך ואת הפסטה מוכנה,

  4. לפזר מעל בזיליקום קצוץ.