לןגן

פסטה ברוטב עגבניות

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 16/07/2018 | 22:50
פסטה ברוטב עגבניות

תקציר המתכון: פסטה איטלקית ברוטב עגבניות

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן קוביות בצל, 3-4 גבעולי בצל ירוק, להוסיף 4 שיני שום מעוך וחתוך גס, קוביות מעגבנייה אחת מקולפת, כפית פפריקה מעושנת, כף פפריקה אדומה, קורט כורכום וכמון, מלח ופלפל שחור, כפית אורגנו. לטגן הכל מעט ולהוסיף 3 רסק קטן, קורט סוכר, כפית שום כתוש, להוסיף מים בערך כוס ולהרתיח.

  2. להוסיף כף מרק עוף ולערבב טוב.

  3. להכין פסטה לפי ההוראות, לסנן ולזלוף מעט שמן ולערבב. לשים את הפסטה ברוטב ולהגיש..