לןגן

פסטה שרי ופטריות

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 16/07/2018 | 22:23
פסטה שרי ופטריות

תקציר המתכון: פסטה ברוטב שמן זית, שרי, פטריות ושום

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בהשראת חני קונאשוילי❤

  2. לטגן בצל גדול חתוך לרצועות

  3. להוסיף 2-3 שיני שום קצוצות,

  4. 3-4 פיטריות טריות גדולות חתוכות לפרוסות,

  5. 10-12 עגבניות שרי חצויות,

  6. לטגן כמה דקות ולהוסיף מעט סויה ומעט טריאקי.

  7. פלפל שחור גרוס או רגיל,

  8. כפית מרק עוף וחצי כוס מים.

  9. את הפסטה המבושלת לסנן ולהוסיף מעל מעט שמן זית ולערבב.

  10. להוסיף את הפסטה למחבת ולהקפיץ עוד כמה דקות,

  11. לפזר כוסברה טרייה קצוצה מעל.