לןגן

דג סלומון

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 16/07/2018 | 13:12
דג סלומון

תקציר המתכון: פילה סלומון ברוטב מרוקאי

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר לשים שמן ורצועות מגמבה, פרוסות גזר ולטגן מעט.

  2. להוסיף 2-3 עגבניות מקולפות חתוכות לפרוסות, שיני שום , פלפל חריף.

  3. למי שאוהב להוסיף חומוס, קורט כורכום, כמון, מלח, פלפל שחור ומים רותחים עם כף מרק עוף. לבשל 20 דקות ואז להניח את הדגים ולהוסיף כוס ח'פ של שמן מעורבב עם כף פפריקה וכפית פפריקה חריפה(בגלל הפפריקה זה יוצא חצי כוס שמן). להרטיב את הדגים עם הרוטב תוך כדי בישול ולבשל חצי שעה. לפזר מעל כוסברה קצוצה.