לןגן

כעכים מתוקים עם אניס

מאת: שרה יוסף, פורסם: 16/07/2018 | 05:52

תקציר המתכון: פריכות וטעימות

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף ביצים שלמות עם סוכר לקצף תפוח בערך 8 דקות להוסיף שמן ומחמאה מומסת ולהקציף

  2. להחליף לוו גיטרה להוסיף את שאר המצרכים ולערבב מעט

  3. מתקבל בצק נעים מעט דביק

  4. לתת לנוח עשרים דקות

  5. אפשר להכין את העוגיות במכונת בשר (לעוגיות) או פשוט לגלגל לכעכים עגולים או ארוכים

  6. לאפות 180 מעלות עד לקבלת צבע חום יפה בערך 25 דקות

  7. בהצלחה