לןגן

פסטה פסטו וטונה פיקנטי

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 16/07/2018 | 04:38
פסטה פסטו וטונה פיקנטי

תקציר המתכון: יצא דלישזזז

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת הרוטב מאת אילנית בניזרי

  2. נחמם את השמן והשום עד לרתיחה ,נוסיף את הכורכום ונערבב לפתיחת תבלינים,נוסיף את הפסטו את הטונה ונערבב,וכעת נוסיף את שאר המרכיבים והמים .

  3. נבשל להבה נמוכה כרבע שעה

  4. כעת נוסיף את הספגטי שהרתחנו ונמזג אותו ברוטב ונכבה את הגז

  5. בתאבון אילנית בניזרי 💖