לןגן

בייגלה עם בצל ופרג

מאת: שרה יוסף, פורסם: 15/07/2018 | 20:54

תקציר המתכון: טעם וריח משגע

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה כוס מים מהברז עם שמרים וסוכר ולהמתין רבע שעה להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים

  2. לכסות עם ניילון ולהתפיח אפשרות במקרר להכניס למקרר אחרי שעה להוציא ללוש ולהכניס עד הבוקר למקרר

  3. או להשאיר על השיש אחרי חצי שעה ללוש ושוב התפחה של 20 דקות בערך

  4. לחלק לכדורים אפשר 16 או פחות כמה שרוצים

  5. לקמח מעט ולתת לנוח 10 דקות

  6. לטגן את הבצל קצוץ עם מלח וסוכר עד להזהבה להוסיף את הפרג ופלפל שחור ולקרר מעט

  7. לעשות גומה בכדור הבצק ולשים

  8. כפית של הבצל המטוגן

  9. מי שאוהב אפשר להוסיף גבינה מגורדת

  10. להניח בתבנית על נייר אפיה

  11. לחמם תנור 200 מעלות

  12. אפשר להבריש עם ביצה עם מעט סוכר או רק שמן זית ולאפות בערך חצי שעה עד לקבלת צבע יפה

  13. בהצלחה