לןגן

עוגת שזפים

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 15/07/2018 | 08:44
עוגת שזפים

תקציר המתכון: עוגה נהדרת וטעימה ברמות על

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עוגת שזיפים

  2. 3 ביצים שלמות,1 ורבע כוס סוכר,1 כוס שמן,2 כוסות קמח מנופה עם 1 אבקת אפיה,5 כפות שמנת מתוקה,1 גביע שמנת של פעם...10 שזיפים חתוכים מעורבבים עם 2 שקיות סוכר וניל.

  3. אופן ההכנה....ליטרוף או להקציף במיקסר את הביצים והסוכר ל4 דקות להוסיף את השמן בזילוף ואז את הקמח לערבב הייטב ולהוסיף את השמנת מתוקה ואת השמנת ,לקחת תבנית 24 או מרובעת לא הגדולה לשמן מעט ולשים חצי בלילה לסדר מעל את השזיפים אפשר כול פרי העונה ולכסות עם יתרת הבלילה להכניס לתנור שחומם ל170 מעלות ל35 דקות או להכניס קיסם לבדיקה לצנן את העוגה ולהכין ג'לי לפי מתכון היצרן להכניס למקרר ולהנות בהצלחה אורה....