תקציר המתכון: טעים, להיט, ממכר, מושלם, חטיף אנרגיה לפני אימון או סתם שמתחשק משהו מתוק, ללא אפייה, מינימום עבודה, נשמר במקפיא לאורך זמן. כולם יכולים להשתתף בחגיגה, הטבעונים, הצמחונים והרגישים לגלוטן. אז... יאללה לעבודה מכינים ועושים שמח בלב!
קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
להוציא את התמרים מהחבילה, להסיר חתיכות נוקשות (חרצנים קליפות) ולהעביר לקערה, להוסיף את המים, שמן ולהכניס למיקרוגל לריכוך לדקה, דקה וחצי
לערבב בעזרת כף עץ (זהירות חם) עד לקבלת עיסה גמישה
להוסיף את כל מרכיבי החטיף ולערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה
מעבירים שליש מהתערובת למשטח עבודה (אני נעזרתי בנייר אפייה משומן מעט) יוצרים נקניק (ממליצה להרטיב את הידיים מעט כשיוצרים את נקניק התמרים)
זורים בנדיבות קוקוס או שומשום על גבי נייר אפייה נוסף ומצפים את נקניק התמרים מכל הצדדים
פותחים את גליל הלדר על נייר אפייה נוסף לעלה, משטחים ושמים את גליל התמרים במרכז ומגלגלים לרולדה (כל עלה לדר עטף 2 גלילי תמרים, לכן ממליצה לקנות 2 גלילי לדר)
לעצב כך את כל הגלילים
לעטוף בנפרד כל גליל תמרים בניילון נצמד ובנייר אפייה, להדק היטב בצורת סוכריה ולהעביר למקפיא עד להתייצבות
פורסים ומגישים
טיפ 1: ממליצה לשמור את הגלילים במקפיא ולפרוס לפי הצורך
טיפ 2: ממליצה לפרוס את הגלילים לעובי 1/2 ס"מ ולהגיש
זהו מוכן! נסו כדאי, בכלום עבודה ויש לכם אחלה פצצת אנרגיה, כל אחד יכול
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה