תקציר המתכון: הסיר הזה פשוט מעדןןן😍😍 תוסיפו אורז ויש לכן ארוחה מושלמת❤❤
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
אופן ההכנה;
נטגן את הבצל עם מעט שמן עד להזהבה, נוסיף את הפפריקה והכורכום ונערבב.
נוסיף את הפילטים ונטגן 2 דקות מכל צד, כבר יש לנו צבע מהמם בסיר.
נוסיף את שאר התבלינים ונערבב היטב שכל הפילטים יהיו מכוסים בתבלינים.
מוסיפים כוס מים חמים ומביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר ומבשלים כ-10 דקות.
מוסיפים את הפטריות ומנענעים את הסיר כך שהרוטב יכסה גם אותם.
מכסים שוב את הסיר ומבשלים עוד כמה דקות עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך מעט.
יוצא ממש מעדןןןן❤❤❤
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤