לןגן

בורקס במילוי פירה וכבד עוף מקורמל

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 14/07/2018 | 04:29
בורקס במילוי פירה וכבד עוף מקורמל

תקציר המתכון: אין על מילוי בייתי לבורקס מושלםםם והפעם במילוי פירה וכבד עוף מקורמל יאמי😍😍😍

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

למילוי כבד עם בצל מקורמל

למילוי של הפירה

רוטב פטריות למי שרוצה

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. מרדדים טיפה את בצק העלים למלבן וממלאים בקצה קצת מהפירה ושמים מעל קצת ממילוי הכבד ומגלגלים לרולדה.

  3. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה וחותכים לחתיכות באלכסון לא עד הסוף,

  4. מורחים ביצה ומפזרים שומשום.

  5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו ואופים עד להזהבה יפה.

  6. ניתן להגיש עם רוטב פטריות או סתם לטרוף ככה איך שהם יוצאים מהתנור😍

  7. על מנת להנות מהטריות והקריספיות של הבצק מומלץ לאכול באותו יום.

  8. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.