לןגן

שניצל טונה דק דק ופילה אמנון מטוגן בשמן עמוק

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 12/07/2018 | 23:02
שניצל טונה דק דק ופילה אמנון מטוגן בשמן עמוק

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת👌🏻👌🏻

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) שמים את הדגים בלימון שעה שוטפים ומסננים אותם

  2. 2)טובלים אותם בקמח בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם

  3. 3)מכניסים אותם לקירור כשעה להתייצבות לאחך

  4. מכן מטגנים אותם בשמן עמוק מצד לצד עד להזהבה אפשר לאכול עם רוטב צ׳ילי או כל רוטב לפי הטעם האישי של כל אחד