תקציר המתכון: קציצות דגים עם פלפלים צבעונים
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
קציצות דגים מטוגנות ברוטב פלפלים צבעוניים ❤אסתר&סיון❤
חצי קילו דג מרלוזה
חצי קילו נסיכה מפולטים.
להשרות במלח גס ולימון לחצי שעה.
לטחון עם צרור כוסברה מלח כמון פלפל שחור והפנים של הלחם (רק הלבן) שהושרה במים ל 10 דק... לסחוט את הלחם טוב טוב. להוסיף 2 שיני שום לטחינה לערבב עם היד לאיחוד.
לכדרר ולטגן במעט שמן משניי הצדדים.❤סיון&אסתר❤
בסיר רחב נטגן פלפלים בכל הצבעים חתוכים לפסים ו 1 פלפל חריף.
נוסיף פרוסות של 4 שיני שום. נניח את הקציצות נערבב בקערה כוס מים כף תבלין לדג מבושל כמון מלח פלפל שחור גרוס מעט כורכום לערבב ולשפוך לסיר לבשל עד לצימצום הנוזלים.
ניתן להוסיף 4 פלפלים יבשים מתוקים.
תבלינים לפי טעמכם האישי