לןגן

קציצות דגים עם פלפלים צבעונים

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 11/07/2018 | 04:47
קציצות דגים עם פלפלים צבעונים

תקציר המתכון: קציצות דגים עם פלפלים צבעונים

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קציצות דגים מטוגנות ברוטב פלפלים צבעוניים ❤אסתר&סיון❤

  2. חצי קילו דג מרלוזה

  3. חצי קילו נסיכה מפולטים.

  4. להשרות במלח גס ולימון לחצי שעה.

  5. לטחון עם צרור כוסברה מלח כמון פלפל שחור והפנים של הלחם (רק הלבן) שהושרה במים ל 10 דק... לסחוט את הלחם טוב טוב. להוסיף 2 שיני שום לטחינה לערבב עם היד לאיחוד.

  6. לכדרר ולטגן במעט שמן משניי הצדדים.❤סיון&אסתר❤

  7. בסיר רחב נטגן פלפלים בכל הצבעים חתוכים לפסים ו 1 פלפל חריף.

  8. נוסיף פרוסות של 4 שיני שום. נניח את הקציצות נערבב בקערה כוס מים כף תבלין לדג מבושל כמון מלח פלפל שחור גרוס מעט כורכום לערבב ולשפוך לסיר לבשל עד לצימצום הנוזלים.

  9. ניתן להוסיף 4 פלפלים יבשים מתוקים.

  10. תבלינים לפי טעמכם האישי