לןגן

קציצות דגי סלומון ואמנון פיקנטי ברוטב עגבניות

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 11/07/2018 | 04:37
קציצות דגי סלומון ואמנון פיקנטי ברוטב עגבניות

תקציר המתכון: טעים אש🔥 כל מילה מיותרת 👌🏻

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מצרכים הדרושים לרוטב:

אופן הכנה

  1. 1) שמים בקערה את שני סוגי הדגים הטחונים ואת כל השאר מערבבים היטב עד לאיחוד

  2. 2)מכניסים חצי שעה למקרר להתייצבות

  3. 3)לאחר חצי שעה יוצרים כדורים של 35 גרם כל אחד בגודל של כדורי פלאפל מכניסים אותם למקפיא הקפאה מלאה

  4. ועד להכנת הרוטב

  5. 4)אופן הכנת הרוטב מטגנים את הבצל עם הגמבה עד להזהבה אבל לא יותר מידי

  6. 5)מכניסים את התבלינים הדבש ורק בסוף את המים מכסים את הסיר ומבשלים כ-5 דקות על אש נמוכה מוסיפים עוד חצי כוס מים

  7. 6)מוצאים את הקציצות מהמקפיא מניחים אותם בסיר ומבשלים כ30 דקות

  8. מפזרים כוסברה קצוצה ואפשר להגיש

  9. בתאבון🍽🐟