לןגן

תפוחי אדמה ובטטות בתנור

מאת: לאה לוי, פורסם: 10/07/2018 | 07:32
תפוחי אדמה ובטטות בתנור

תקציר המתכון: מעולה...

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים היטב כמה תפוחי אדמה קטנים וכמה בטטות פחות או יותר באותו גודל עם הקליפה.

  2. לוקחים את התפוחי אדמה וחוצים אותם לרוחב לחצי וחורצים שתי וערב עם סכין מעט. לוקחים את הבטטות חותכים את הקצוות ופורסים פרוסות כמעט עד למטה. פרוסות דקות. מניחים על נייר אפיה. ממיסים חמאה מוסיפים פלפל שחור גרוס פלפל שחור רגיל מלח אבקת שום פפריקה מעט כורכום עלי רוזמרין יבשים ומורחים הכל. מכניסים לתנור ואחרי זמן שוב מורחים הכל ומכניסים שוב לתנור.