לןגן

בורקס בשר

מאת: Efrat Biton, פורסם: 10/07/2018 | 04:28

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים תפו"א לפירה

  2. במחבת מטגנים בצל בשר טחון ותבלינים עד שהבשר משנה את צבעו ומקבל צבע חום

  3. מאחדים ביחד את התערובות

  4. לוקחים דף סיגר חוצים ל 2 וממלאים כף פלוס לכל בורקס ומגלגלים כך לכל התערובת

  5. ניתן להקפיא

  6. לציפוי:

  7. ניתן לפזר שמן זית ושומשום לבן\שחור

  8. או להכניס את הבורקסים לתנור עד להשחמה בהצלחה