לןגן

עוגת שוקולית

מאת: Efrat Biton, פורסם: 10/07/2018 | 04:17

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

ציפוי

אופן הכנה

  1. לערבב הכל ביחד לפי הסדר יבשים ואז רטובים לא לשכוח לבדוק ביצים

  2. להכניס לתנור חום בינוני 180 מעלות עד הזהבה

  3. ניתן להוסיף שוקולד צ'יפס

  4. ציפוי :

  5. 100 גרם חפיסת שוקולד מריר

  6. חצי מיכל שמנת

  7. על הגז עד להמסה ולשפוך מעל העוגה האפויה