לןגן

פלפלים צבעוניים ממולאים בבשר ואורז

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 10/07/2018 | 04:08
פלפלים צבעוניים ממולאים בבשר ואורז

תקציר המתכון: הסיר הזה פשוט מעדןןןןן😍😍

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

למילוי

מצרכים לרוטב

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. חותכים לכל הפלפלים את הראש ולא זורקים, אנו נבשל יחד איתם, מנקים את הגרעינים ומתחילים למלא אותם במלית שהכנו כמעט עד הסוף.

  3. ל- 2 הפלפלים החריפים חותכים את הראש וחותכים אותו לכל האורך, מוציאים את הגרעינים וממלאים פנימה מהמילוי שהכנו.

  4. נטגן את הבצל הקצוץ עד להזהבה , נוסיף שום כתוש ונערבב, נוסיף את העגבניות המגורדות הרסק, הסוכר וכל התבלינים ונערבב.

  5. נוסיף 2 כוסות מים חמים ונביא לרתיחה .

  6. מניחים את הפלפלים בתוך הסיר, מכסים עם הראש שחתכנו מכל פלפל ומבשלים עם מכסה סגור על להבה בנונית עד לריכוך הפלפלים.

  7. 5 דקות לפני סיום הבישול מסירים את המכסה ומבשלים לצמצום הרוטב.

  8. יוצא פשוט מעדן והפלפלים החריפים נותנים פיקנטיות משגעת לתבשיל.

  9. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤