פלפלים צבעוניים ממולאים בבשר ואורז
מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 10/07/2018 | 04:08
תקציר המתכון:
הסיר הזה פשוט מעדןןןןן😍😍
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
פלפלים צבעוניים ממולאים בבשר טחון ואורז
-
❤סוניה סאני בן הרוש ❤
מצרכים
-
8-10 פלפלים צבעוניים
-
2 פלפלים ירוקים חריפים
למילוי
-
300 גרם בשר טחון
-
1 בצל מגורד סחוט מנוזלים
-
צרור כוסברה קצוצה
-
3 גבעולי נענע- לקצוץ רק את העלים
-
לתבל ב- מלח, רבע כפית פלפל שחור גרוס, מעט כורכום, כפית פפריקה, מעט קינמון, רבע כפית בהרט.
-
לערבב את הכל היטב ולהכניס למקרר לחצי שעה לספיגת טעמים.
-
בינתיים נבשל כוס אורז עם כוס וחצי מים וכפית מלח עד לצמצום הנוזלים ונצנן.
-
לאחר שהאורז התקרר מוציאים את הבשר הטחון מהמקרר ומוסיפים פנימה את האורז המבושל וביצה אחת ומערבבים היטב.
מצרכים לרוטב
-
1 בצל קצוץ
-
4 כפות שמן קנולה
-
3 שיני שום כתושות
-
2 עגבניות מגורדות
-
1 כף גדושה רסק עגבניות
-
חצי כפית סוכר
-
ותבלינים לפי הטעם: מלח, פלפל שחור גרוס,
-
פפריקה מתוקה, כף מרק עוף, מעט קינמון ומעט כורכום.
-
2 כוסות מים חמים
אופן הכנה
-
אופן ההכנה:
-
חותכים לכל הפלפלים את הראש ולא זורקים, אנו נבשל יחד איתם, מנקים את הגרעינים ומתחילים למלא אותם במלית שהכנו כמעט עד הסוף.
-
ל- 2 הפלפלים החריפים חותכים את הראש וחותכים אותו לכל האורך, מוציאים את הגרעינים וממלאים פנימה מהמילוי שהכנו.
-
נטגן את הבצל הקצוץ עד להזהבה , נוסיף שום כתוש ונערבב, נוסיף את העגבניות המגורדות הרסק, הסוכר וכל התבלינים ונערבב.
-
נוסיף 2 כוסות מים חמים ונביא לרתיחה .
-
מניחים את הפלפלים בתוך הסיר, מכסים עם הראש שחתכנו מכל פלפל ומבשלים עם מכסה סגור על להבה בנונית עד לריכוך הפלפלים.
-
5 דקות לפני סיום הבישול מסירים את המכסה ומבשלים לצמצום הרוטב.
-
יוצא פשוט מעדן והפלפלים החריפים נותנים פיקנטיות משגעת לתבשיל.
-
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤