לןגן

בורקס תפו"א ובצל מטוגן מבצק פילו

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 10/07/2018 | 02:42
בורקס תפו"א ובצל מטוגן מבצק פילו

תקציר המתכון: גם בריא וגם טעים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הדפי פילו יש להפשיר לילה ליפני במקרר !!

  2. דפי פילו חתוכים לריבועים ,2 ריבועים מרוחים בשמן זית או שמן רגיל אחד על השני להניח כף מהמלית בקצה לסגור את הצדדים למרכז ולגלגל לרולדה

  3. למרוח ביצה טרופה עם שומשום

  4. להכניס לתנור 190 מעלות עד להזהבה .