תקציר המתכון: המנה הזאת פשוט וואוווו מושלמתתתתת😍😍😍
קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
אופן ההכנה:
מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן .
(בישול של 2-3 דקות בערך במים רותחים עם כפית מלח עד שהניוקי צפים).
במחבת גדולה או בווק מטגנים קלות את השום הפרוס עם 4 כפות שמן זית, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד 2 דקות, מוסיפים את הערמונים ומערבבים.
מוסיפים את הניוקי ומערבבים.
מתבלים במלח פלפל ושאר הרטבים וממשיכים לטגן 2 דקות לספיגת הטעמים.
לסיום מפזרים מעט פטרוזילה קצוצה, ערבוב קטן ומכבים את האש.
מעבירים לצלחת וזוללים יאמי😍
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤