לןגן

ניוקי עם פטריות וערמונים בטעם אסייאתי😍

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 09/07/2018 | 02:20
ניוקי עם פטריות וערמונים בטעם אסייאתי😍

תקציר המתכון: המנה הזאת פשוט וואוווו מושלמתתתתת😍😍😍

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן .

  3. (בישול של 2-3 דקות בערך במים רותחים עם כפית מלח עד שהניוקי צפים).

  4. במחבת גדולה או בווק מטגנים קלות את השום הפרוס עם 4 כפות שמן זית, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד 2 דקות, מוסיפים את הערמונים ומערבבים.

  5. מוסיפים את הניוקי ומערבבים.

  6. מתבלים במלח פלפל ושאר הרטבים וממשיכים לטגן 2 דקות לספיגת הטעמים.

  7. לסיום מפזרים מעט פטרוזילה קצוצה, ערבוב קטן ומכבים את האש.

  8. מעבירים לצלחת וזוללים יאמי😍

  9. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤