לןגן

קלחי תירס צרובים ומזוגגים במרינדה מטריפה😍

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 08/07/2018 | 10:04
קלחי תירס צרובים ומזוגגים במרינדה מטריפה😍

תקציר המתכון: יוווו כמה שזה טעים יאמי😍😍 מזכיר נשכחות ואיך כולן אומרות? אני חייבת לקנות את זה כשאני בטיילת של אילת❤❤

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למרינדה

מצרכים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. ממלאים סיר עם מים עד ל-3/4 גובה, מכסים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.

  3. בינתיים מנקים את התירס היטב מהקליפה והשערות , שוטפים וחותכים כל קלח ל-3 או 4 חתיכות תלוי בגודל.

  4. לאחר שהמים רתחו, מנמיכים לאש בינונית, מוסיפים את התירס ו-2 כפיות סוכר ומבשלים עם מכסה משהו כמו 20 דקות חצי שעה עד לריכוך ומסננים מנוזלים.( זה יכול לקחת גם שעה הכל תלוי בטריות של התירס)

  5. ממיסים חמאה במחבת פסים ומניחים את קלחי התירס, צורבים/צולים כמה דקות תוך כדי גלגול הקלחים מכל הכיוונים על מנת להבטיח צלייה אחידה.

  6. בצלוחית קטנה מערבבים היטב את כל מצרכי המרינדה ומברישים את קלחי התירס היטב מכל הכיוונים וממשיכים לצלות תוך כדי הפיכת התירס מכל הכיוונים כך שכל התירס יהיה מזוגג עם המרינדה .

  7. מעבירים לצלחת הגשה וזוללים😍😍😍

  8. ( זמן הבישול משתנה בהתאם לסוג התירס, ככל שיהיה טרי יותר זמן הבישול יהיה קצר יותר אך לשים לב לא לבשל יותר מידיי אחרת הוא מתקשה).

  9. בהשראת טליה אסיף.

  10. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤