לןגן

סלט בורגול וגרגירי חומוס של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 07/07/2018 | 19:18
סלט בורגול וגרגירי חומוס של סבתא לאה

תקציר המתכון: טעים, טעים, מפנק, מרענן, מושלם, שילוב מוצלח של הסלט הטבולי עם גרגירי החומוס, מהיר הכנה.

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. לשטוף את הבורגול בקערה עם מים, החליפו את המים כמה פעמים עד שהבורגול שטוף היטב, לאחר יש להשרות במים נקיים למשך 25-30 דקות, מסננים וסוחטים קלות

  2. מוסיפים לתוך הקערה את הבורגול יחד עם גרגירי החומוס את הפטרוזיליה והנענע (ממליצה את הפטרוזיליה והנענע לפרוס דק ביותר בעזרת סכין ולא לקצוץ במעבד מזון על מנת שלא יצאו מהם נוזלים)

  3. בקערה קטנה מערבבים היטב את את השום הכתוש, גרדת הלימון, מיץ הלימון, המלח והשמן עד לקבלת רוטב

  4. מוסיפים את הרוטב לתוך קערת הבורגול וגרגירי החומוס ומערבבים היטב, טועמים ומשפרים טעמים ומגישים וחוגגים

  5. זהו מוכן! כמה דקות עבודה ויש לכם אחלה סלט כל ביס חגיגה

  6. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה