לןגן

צלי בשר עם חומוס חריף !!!

מאת: Batel Samra, פורסם: 06/07/2018 | 16:02
צלי בשר עם חומוס חריף !!!

תקציר המתכון: מי שגדל בבית מרוקאי זה הזמן לשחזר !!!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. את כל מרכיבי הצלי למעט השום מערבבים יחד

  2. חורצים חורים בבשר ומכניסים חצאי שום

  3. מעסים את הבשר במרינדה ומשרים לפחות 8 שעות במקרר

  4. ( עדיך להתחיל יום לפני )

  5. לאחר מכן מחממת שמן זית במחבת

  6. מוצרים את הצלי מה מרינדה וצולים מכל צד 4 דקות

  7. יוצקים מים ומשאירים את הצלי על הגז לפחות 3 שעות .

  8. מוציאים את הצלי מהסיר לאחר שמזלג נכנס בו חלק .

  9. מכניסים למקרר ולאחר שעתיים לפחות חותכים את הבשר לריבועים , או איך שאוהבים .

  10. לרוטב

  11. בסיר עם שמן זית משחימים את רצועות הבצל ו10 שיני שום .

  12. לאחר מכן מוסיפים את הצילי העגבניות והגמבה שחתכנו .

  13. לאחר מכן את הפלפלים היבשים .

  14. אז מוסיפים את הבשר והחומוס ( לאחר ששטפנו את החומוס )

  15. בקערה שמים רבע כוס שמן קנולה

  16. עם פפריקה מתוקה , חריפה , מלח , פלפל , קארי וכמון.

  17. מערבבים ויוצקים מעל התבשיל ומערבבים

  18. מרתיחים מים חמים ומכסים עד גובה הבשר .

  19. מרתיחים, מורידים להבה ומשאירים על הגב לפחות שעה עד שהבשר נמס .

  20. בתאבון