לןגן

עוגת שוקולית תפוזים/ יפה דוידיאן

מאת: אפרת בקשי, פורסם: 06/07/2018 | 14:57

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף חלבונים עם סוכר וניל וסוכר

  2. לערבב קמח ואבקת אפיה

  3. את החלמונים לערבב עם השמן והתפוזים

  4. להוסיף לקצף הביצים לסירוגין את הקמח והתערובת הרטובה עד לאיחוד.

  5. מחלקים לשתי קערות.

  6. לקערה אחת מוסיפים את השוקולית ומערבבים.

  7. לשמן תבנית ולשפוך כל פעם תערובת אחת פעם לבן פעם מהחום

  8. לאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות כ 50 דקות

  9. אפשר להוסיף פוצפוצי שוקולד למעלה