לןגן

עוגת וניל קוקוס פיסטוק ושוקולד

מאת: מרי שרעבי, פורסם: 06/07/2018 | 08:59
עוגת וניל קוקוס פיסטוק ושוקולד

תקציר המתכון: עוגה עשירה ללא הפרדת ביצים וללא מיקסר

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שמים את הקמח הסוכר והסוכר וניל.

  2. מערבבים בכף ויוצרים גומה

  3. בתוך הגומה מוסיפים את הביצים(לא מפרידים)

  4. את השמנת החמוצה את השמנת המתוקה את התמצית וניל והשמן.

  5. בעזרת מטרפה מתחילים לערבב מביפנים לבחוץ עד לאיחוד המרכיבים.

  6. יוצקים לתבנית 24 משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-'170 מעלות במשך 25-30 דקות.

  7. מוציאים ומהתנור ומצננים.

  8. את השכבה השניה מכינים בגז.

  9. בסיר חלבית שמים את החלב החמאה והסוכר עד לרתיחה.

  10. מוסיפים את הקוקוס ומערבבים עד לקבלת תערובת חולית.

  11. מכבים את הגז ומוסיפים את הפיסטוקים לתערובת הקוקוס ומערבבים.

  12. יוצקים את  תערובת הקוקוס על העוגת וניל ומיישרים עד לשכבה אחידה.

  13. בגז נכין את הקרם בסיר קטן נרתיח את השמנת ונוסיף את השוקולד ונערבב עד לקבלת קרם חלק ומבריק.

  14. ליצוק על העוגה ולצנן בחוץ

  15.  ואז להכניס למקרר במשך 3 שעות ונגיש.

  16. עוגה עשירה וטעימה מאוד.

  17. באהבה מרי שרעבי❤❤❤