לןגן

תבשיל פרסי עם עדשים ואורז "אש הדס"

מאת: דנית בצלאל, פורסם: 06/07/2018 | 07:02
תבשיל פרסי עם עדשים ואורז "אש הדס"

תקציר המתכון: תבשיל עדשים אורז שום וסלרי, טעים בטירוףף! פשוט ללקק את האצבעות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר גדול קוצצים בצל בינוני.

  2. לאחר שהבצל מזהיב מעט מוסיפים את העוף או החזה עוף עד להשחמה.

  3. מוסיפים כוס עדשים שטופות היטב לסיר ושופכים מים חמים.

  4. מוסיפים תבלינים.. כף כמון, כפית כורכום, חצי כפית פלפל שחור, כפית מלח וכף אבקת מרק. לאוהבי חריף ניתן להוסיף צ'ילי חריף גרוס.

  5. מערבבים היטב עד שהעדשים חצי מוכנות ומוסיפים את האורז עד לרתיחה כ 5 דק.

  6. לאחר מכן מוסיפים את עלי הסלרי, הגבעולים והשום..

  7. בתאבון!!