לןגן

עוגת קרמבו

מאת: שרה יוסף, פורסם: 06/07/2018 | 05:31

תקציר המתכון: טעימה ויפה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף חלבונים עם סוכר לקבלת קצף יציב להנמיך את המיקסר להוסיף שמן וחלמונים ולהמשיך להקציף עוד קצת

  2. לערבב את היבשים ולהוסיף לקערה ולערבב בקיפול לקבלת הלילה חלקה

  3. לקחת תבנית 24 לשים בתחתית נייר אפיה ולאפות 180 מעלות 30 דקות

  4. להוציא לקרר היטב

  5. להקציף שמנת מתוקה עם חלב ואינסטנט פודינג לקבלת קצפת

  6. להרטיב עם העוגה עם חצי כוס מים עם כפית נס

  7. למרוח את העוגה עם הקצפת ולהכניס למקפיא ל5 שעות

  8. להכין את הקרם שוקולד להרתיח שמנת מתוקה ולהוסיף שוקולד מריר לערבב היטב ולמרוח על העוגה ולהיסיר למקפיא חצי שעה

  9. להוציא את התבנית ולהעביר למקרר