לןגן

לחם ממולא

מאת: צביה גנח, פורסם: 17/03/2015 | 09:32

תקציר המתכון: לחם ממולא בגבינות זיתים ותבלינים

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. גבינה בולגרית גבינה צהובה מגורדת רוטב פסטו ממרח עגבניות מיובשות זיתים מגולענים עגבניות מגורדות שמן זית חמאה מומסת זעתר תבלין

  2. לפרוס את הלחם שתי וערב לא עד הסוף.. אני לקחתי לחם עגול זה קל יותר.. לפתוח את החריצים ולמלא.. להכניס לתנור עד שהגבינות נמסות.