לןגן

פשטידה ברוקולי 🌳בטטה🍠ובצל לפסח ולכל ימות השנה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 04/07/2018 | 22:49
פשטידה ברוקולי 🌳בטטה🍠ובצל לפסח ולכל ימות השנה

תקציר המתכון: טעם מושלם👌🏻

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל כמה דקות לאחך מכן מוסיפים את הבטטה

  2. 2)לאחר 5 דק של טיגון מוסיפים אבקת בצל ודבש

  3. 3) מוסיפים למחבת את הברוקולי וחצי כפית אגוז מוסקט ורבע כפית פלפל שחור גרוס

  4. 4)מכבים את הגז ומוסיפים את הפירה מערבבים ומכניסים לקירור מוחלט

  5. 5)לאחך קירור של התערובת מוסיפים את הביצים והקמח מערבבים היטב עד שאין גושים

  6. 6) שופכים את התערבות לסיר טפלון משומן בקוטר 14 ס"מ או סיר ג'חנון בקוטר 16 מרופד בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות

  7. ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 40 עד 45 דקות