לןגן

עוגת תפוחים

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 04/07/2018 | 09:18
עוגת תפוחים

תקציר המתכון: עוגה תפוחים מענגת של סבתות

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עוגת תפוחים

  2. בצק

  3. 3 וחצי כוסות קמח,1 אבקת אפיה,2 סוכר וניל,50 גר מחמאה רכה,1/2 כוס שמן,2 ביצים שלמות,1/2 כוס סוכר ללוש הייטב לבצק קטיפתי ולשים במקרר ללילה ....מילוי... 6 תפוחים קלופים וחתוכים לריבועים להניח בסיר ולבשל עם 1/4 כוס סוכר,3 כפות סילן,מיץ מ1/2 לימון,כף קינמון עד גמר הנוזלים לקרר הייטב,להוציא את הבצק מהמקרר יום אחרי ולעבודה...לקחת אגרוף של בצק ולהניח במקפיא את שאר הבצק לרדד בתבנית למרוח ריבה על גבי הבצק ולפזר כ6 ביסקויטים פתיבר גרוסים לשים מעל את מילוי התפוחים ,לפזר ככוס אגוזים קצוצים עם חופן צימוקים וחמוציות ,להוציא בצק מהמקפיא ולגרד מעל התפוחים בעזרת מיגרדת ולהכניס לתנור ל20 דקות בערך ל180 מעלות לצנן לפדר אבקת סוכר אם רוצים ולהגיש ניתן לשים את העוגה במקרר בהצלחה אורה...