לןגן

פלפלים ועגבניות במלוי פתיתים

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 04/07/2018 | 01:57
פלפלים ועגבניות במלוי פתיתים

תקציר המתכון: מנה צמחונית מעלפתתתת

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שלב ראשון

  2. להרתיח סיר מים עם מעט שמן ומלח ...להרתיח את הפתיתים ללא מכסה כ 5 דקות ולסנן את המים ( להרתיח כמו ספגטי) .

  3. שלב שני

  4. לחמם מחבת עם כף שמן לטגן אטריות דקות עד שהופכים לחום

  5. להעביר את הפתיתים האטריות הירק והבצל הירוק הקצוץ לקערה ,לתבל בכף שמן,חצי כפית פפריקה,חצי כפית בהרט או ראס אל חנות,מלח ופלפל שחור לערבב היטב .

  6. לחתוך את הראש של הפלפל

  7. לרוקן 4 עגבניות ולשמור את התכולה לרוטב

  8. למלא את הפלפלים והעגבניות בפתיתים.

  9. כעת נכין את הרוטב !

  10. ברבע כוס שמן נטגן בצל קצוץ עד להזהבה !!

  11. נוסיף כף פפריקה מתוקה בשמן ונערבב היטב לפתיחת תבלינים

  12. כעת נוסיף את תכולת העגבניות ששמרנו בצד.

  13. כוס וחצי מים רותחים מהול בכף אבקת מרק עוף ,חצי כפית קינמון,,מעט מלח ופלפל שחור גרוס,נניח את הפלפלים והעגבניות בסיר,נמניך להבה

  14. נבשל 35 דקות ...מידי פעם ניקח כף ונשקה את הפלפלים והעגבניות עם הרוטב .

  15. יצא מעדןןןן הילדים יעופו על זה

  16. בהצלחה אילנית בניזרי.

  17. הערה : מי שרוצה להכין רק בפלפלים ממולאים ללא עגבניות

  18. יש לגרד 3 עגבניות שיהיה לרוטב !

  19. ועוד הערה ...אם נישאר לכן מהפתיתים פשוט להקפיא לפעם הבאה ❤