לןגן

ספגטי ברוטב עם גמבה בצל וטונה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 03/07/2018 | 04:57
ספגטי ברוטב עם גמבה בצל וטונה

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת קבלו👌🏻👌🏻

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ספגטי ברוטב עגבניות עם בצל גמבה וטונה

  2. מצרכים הדרושים

  3. חבילה וחצי ספגטי מבושל אחרי סינון

  4. 4 בצלים ירוקים קצוצים

  5. 1 גמבה קצוצה

  6. 1 פלפל חריף קצוץ

  7. 6 שיני שום קצוצות

  8. 2 כפות אבקת מרק בצל

  9. 1) מטגנים את הבצל עם הגמבה

  10. 2) מוסיפים את הרוטבים עגבניות ואת כל השאר ומוסיפים 1/4 כוס מים ומבשלים על אש נמוכה כעוד 15 עד 20 דקות