לןגן

קציצות בשר וקוסקוס של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 02/07/2018 | 18:56
קציצות בשר וקוסקוס של סבתא לאה

תקציר המתכון: קציצות טעימות, ממכרות, נחטפות, קלות להכנה, מושלמות שילדים ומבוגרים אוהבים.

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת הקוסקוס: לשפוך את כוס הקוסקוס רצוי בקערה רחבה, להוסיף כפית וחצי שמן, רבע כפית מלח, רבע כפית אבקת מרק עוף ללא מונוסודיום גלוטמט (ניתן להחליף במלח), לערבב היטב כך שהשמן והתבלינים יעטפו את גרגירי הקוסקוס מכל הצדדים היטב, להוסיף כוס, כוס ורבע מים רותחים כחצי ס"מ מעל הקוסקוס לערבב ערבוב קצר, לכסות היטב למשך 5 דקות, לאחר 5 דקות לפורר ולהמתין 5 דקות נוספות ללא כיסוי

  2. מוסיפים לקערת הקוסקוס את כל המרכיבים, ולשים היטב

  3. מחממים שמן במחבת טפלון, יוצרים כדורים בגודל הרצוי (אני נעזרתי בכף גלידה) משטחים מעט ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה

  4. מניחים על גבי צלחת עם נייר סופג ומגישים

  5. טיפ: ממליצה לטגן קציצה, לטעום, לשפר טעמים ואז לטגן את כל הקציצות

  6. זהו מוכן! קלי קלות כל אחד יכול

  7. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה