לןגן

קציצות בשר מטוגנות של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 02/07/2018 | 18:56
קציצות בשר מטוגנות של סבתא לאה

תקציר המתכון: קציצות טעימות, ממכרות, נחטפות מהמחבת, קלות להכנה, מושלמות שילדים ומבוגרים אוהבים.

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל מרכיבי הקציצות בעזרת ידיים נקיות מעסים היטב עד לקבלת תערובת אחידה, משהים במקרר שעה לספיגת טעמים

  2. יוצרים מהתערובת כ-30 קציצות, מהדקים ומגלגלים בין הידיים עד שהקציצות סגורות היטב ואין בהן חריצים, משטחים מעט בעדינות, מצפים בפירורי הלחם מכל הצדדים

  3. מחממים שמן במחבת, מכניסים את הקציצות לשמן החם, מטגנים 2-3 דקות משני הצדדים עד להשחמה

  4. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג ומגישים

  5. טיפים...

  6. כדי שהכדורים יהיו שווים בגודלם אני נעזרת בכף גלידה

  7. ממליצה לטגן קציצה, לטעום, לשפר טעמים ואז לטגן את כל הקציצות

  8. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה